Välkommen till din Auktoriserad Saab och Allbilverkstad i Gustavsberg

Det viktigaste är att du och din bil trivs hos oss, vi lovar att göra vårt yttersta för att fixa din bil. Tillsammans har vi över 115 års erfarenhet av Saab och andra bilmärken. Vi är kända för vår goda kundvård och att vi alltid ställer upp. Har du svårt att vara utan bil medan vi server eller reparerar din, kan du låna en av oss. Vi är sedan länge ansluten till Motorbranschens Riksförbund och följer deras riktlinjer så du kan känna trygghet hos oss som kund.

Vi hälsar alla nya och gamla kunder välkomna!

Med vänliga hälsningar,

hela gänget på Ekman Bil & Båt

Kundmottagare

Richard Jonsson
Mattias Nilsson

Servicetekniker

Jan Thimgren
Åke Sköldberg
Pontus Jirsén

Vår policy

Ekman Bil & Båt värnar om ditt förtroende och respekterar din rätt till skyddad information. Alla uppgifter lagras i vår databas och används internt för att optimera våra tjänster samt för att skicka dig information och erbjudanden. EU: s gruppundantagsregel, gör att vi med din tillåtelse vidarebefordrar vissa uppgifter från våra arbetsordrar till de generalagenter vi är auktoriserade under. Allt för att vi ska kunna nå uppsatta kvalitetsmål.

Kvalitetssäkring, Kontrollerad Bilverkstad

För att säkra kvaliteten på service- och reparationsarbeten som bilverkstäder utför och samtidigt underlätta för dig som kund, har branschen tillsammans med Konsumentverket, Motormännens Riksförbund, Bilprovningen och försäkringsbolagen byggt upp ett frivilligt system för kvalitetssäkring – Kontrollerad Bilverkstad.

Väljer du en Kontrollerad Bilverkstad kan du alltid förvänta dig ett fackmässigt utfört arbete och att det slutliga priset stämmer med den prisuppgift du fått innan arbetet är på börjat. Vi kontaktar dig alltid innan om det tillkommer ev. extra åtgärder som vi vill stämma av med dig.

För att du ska vara säker på att vi lever upp till KBV – kraven utförs slumpmässiga och oanmälda stickprovskontroller på de bilar som Ekman Bil & Båt reparerat. Kontrollerna utförs av Bilprovningen. Vill du veta mer om kontrollerad bilverkstad så kan du besöka deras hemsida KBV.NU