Försäkring

Du behöver bara en enda kontakt för i stort sett vad som än händer – din Saab-handlare. En bra bil är värd en bra försäkring – Saab Försäkring. Den bygger på enkelhet och på ett minimum av byråkrati, om något skulle inträffa.

Om du råkar ut för en olycka behöver du bara en enda kontakt, så snart bilen kommer till Saab-verkstaden. Där tar man hand om pappersarbete, besiktning, skadereglering och reparation. Och du kan vara säker på att få din Saab åtgärdad på kortast möjliga tid, och alltid reparerad med Saab Originaldelar.

På Saab Försäkring har vi öppet mellan kl. 08 – 21 varje vardag.

Ring 08 - 541 70 710 för offert på just din Saab, eller klicka på länken ovan för att räkna fram din premiekostnad direkt på nätet.

Vi ger dig mer för din bil

En totalförstörd bil är det värsta som finns. Du vill ha tillbaka din bil men det är inte alltid den går att reparera. Vårdar du din bil extra noga vill du veta att ersättningsbilen är minst lika bra. Osäkerheten kring detta tar vi nu bort! Vi sätter ett högre värde på din Saab. En fabriksny Saab räknar vi som ny i hela två år. Efter två år, eller 4000 mil, får du 20 procent över marknadsvärdet för din Saab om den inte går att reparera. En unik förmån som vi är först med i Sverige.

Förmånen gäller endast när du vänder dig till en auktoriserad Saabhandlare.

Prova Saab Försäkring från bara 170 kr i månaden.

När du köper en Saab hos din auktoriserade Saab-handlare, kan du utnyttja ett mycket förmånligt erbjudande.

Du kan prova Saab Försäkring från 170 kr/månad hos oss under sex månader (halvförsäkring).

Efter sex månader är du fri att välja vilket försäkringsbolag du vill, utan hänsyn till huvudförfallodag. Inga ytterligare kostnader eller åtaganden tillkommer. Du tecknar försäkringen hos din Saab-försäljare.